Mulder & Versteeven Makelaars

IJsselmeerstraat 284
1784 MB Den Helder
Tel: 0223 - 615 409
info@mvmakelaars.nl
Wezenstraat 8 A, 1781 GL Den Helder € 685,- p.m.
Wezenstraat 8 A in Den Helder 1781 GL

Omschrijving

Comfortabel wonen in de marinestad!

Midden in het centrum van Den Helder zijn in een voormalig kantoorgebouw aan de Wezenstraat acht keurige appartementen gerealiseerd. Den Helder is een bruisende stad met veel winkels, restaurants, bars en cafés. Ook de unieke natuur, de marinehaven en de dijk met uitzicht op Texel maken Den Helder een heerlijke stad om te wonen.

Comfortabel wonen midden in het centrum van Den Helder kan nu in de Wezenstraat 8A. Diverse voorzieningen zoals winkels en het station zijn in de directe omgeving.
Dit appartement van circa 80 m² heeft een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een moderne badkamer en een apart toilet. Het afwerkingsniveau van de appartementen is hoog. Zo is de keuken uitgerust met diverse inbouwapparatuur: gaskookplaat met afzuigkap, een koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. De badkamer, het toilet en de keuken zijn voorzien van mechanische ventilatie.

De bewoners kunnen gebruik maken van het gezamenlijk dakterras. De appartementen bevinden zich op de eerste woonlaag. De begane grond heeft een commerciële bestemming (winkels).

• Kale huurprijs : € 685,00 per maand
• Toeslag stoffering : € 30,00 per maand
• Servicekosten : € 27,50 per maand
• Voorschot water : € 15,00 per maand
• Voorschot energie : € 110,00 per maand
• Waarborgsom : € 1.735,00 (eenmalig)

De levering van water, gas en elektra vindt plaats via digitale tussenmeters. Deze worden per kalenderjaar afgerekend.

Huurprijs is exclusief tv/internet aansluitingen en gemeenschappelijke belastingen.

Aanvaarding appartement: direct
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 685,- per maand Waarborgsom € 1.735,- Specificatie exclusief servicekosten Aanvaarding In overleg Servicekosten € 27,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Bouwperiode 2011- Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum Indeling Woonoppervlakte 80 m² Inhoud 210 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 1e woonlaag Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Dak Soort dak plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte