Mijn favorieten

Tijdelijk of permanent

Voor professionele, persoonlijke en deskundige begeleiding bij de huur en verhuur van woonruimte bent u bij Mulder & Versteeven makelaars aan het juiste adres. Wij beschikken over een gedegen kennis van de regionale huur- en verhuurmarkt.

Om wat voor soort huurhuis het ook gaat: de kandidaten hebben vaak met elkaar gemeen dat het betrekken van nieuwe woonruimte op korte termijn dient te gebeuren. Voor deze doelgroep zijn wij dan ook altijd op zoek naar particuliere huurhuizen. Wie genoeg heeft van het wachten tot het eigen huis verkocht is, kan dus ook kiezen om de woning tijdelijk dan wel permanent te verhuren. Het spreekt voor zich dat hieraan een grondige selectieprocedure wordt toegepast. Toekomstige kandidaten kunnen onder andere aan de hand van hun financiële achtergrond worden geselecteerd.

Ook hebben wij ruime ervaring met de tijdelijke verhuur van woningen. Wordt u bijvoorbeeld voor uw werk in het buitenland gestationeerd, zorgen wij ervoor dat wanneer u thuiskomt, u uw woning weer met een gerust hart kunt betrekken.

Verder kunnen wij  zorgen voor alle correspondentie die met de verhuur van uw woning samenhangt, letten wij op een tijdige betaling door huurder van de huurpenningen en, indien gewenst, kunnen wij bij uw afwezigheid het nodige onderhoud aan de woning uitvoeren. Voor eigenaren/verhuurders doen wij de (eerste) verhuur en promotie van projecten.

Bij verhuur van een geliberaliseerde woning (vrije sector) is de huur vrij en kunnen wij de marktwaarde bepalen. Bij een niet-geliberalieerde woning dient de huurpijs maximaal redelijk te zijn conform het Woningwaarderingstelsel. Voor het verhuren van een niet-geliberaliseerde woning in Amsterdam heeft u een Huisvestigingsvergunning nodig.

Wilt u uw woning verhuren maar twijfelt of de woning in de vrije sector valt? Wij kijken naar de mogelijkheden en zullen u hierbij adviseren. Dus kom gerust even binnen op ons kantoor of maak een afspraak zodat wij u vrijblijvend verder kunnen informeren.