Mijn favorieten

Omdat u nu eenmaal niet alles zelf kunt

De persoonlijke aanpak – elk verkoop gesprek start met een persoonlijk gesprek met de makelaar. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

En als u dan overweegt om uw woning te verkopen, bent u gebaat bij een deskundig en op maat gesneden advies. Vanaf het eerste gesprek denken wij met u mee en zullen alles doen om uw woning zo goed en snel mogelijk te verkopen. Mulder & Versteeven Makelaars zorgt ervoor dat u op alle fronten zorgeloos het verkoopproces doorloopt. Wij behartigen uw belangen, uw wensen en mogelijkheden staan voor ons centraal.

Vooraf aan de verkoop zullen wij naast een goede prijsbepaling en verkoopstrategie ook de andere opties, zoals advertentiemogelijkheden, social media en etalagepresentatie met uw bespreken.

Sprekende foto’s zijn van groot belang voor een goede eerste indruk. Na het verkoopklaar maken van uw woning, maakt een professionele fotograaf foto’s van het in- en exterieur. Tevens bieden we de mogelijkheid voor de nieuwste technieken zoals een video, hoogte fotografie en 360 graden foto’s.

Dus bent u overtuigt dat Mulder & Versteeven Makelaars de juiste partner is voor de verkoop van uw woning, kom dan gerust bij ons op kantoor langs of maak een vrijblijvende afspraak.